"ALMANYA'DA ERASMUS: YARARLARI, ZORLUKLARI" Söyleşisi

ERASMUS programı ile Almanya'Ya Potsdam Üniversitesine giden Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği 4. sınıfı öğrencisi Murat ÖZTÜRK ve 3. sınıf öğrencisi Sadık ERGEN, Braunschweig Üniversitesine giden Edebiyat Fakültesi Almanca Mütercim-Tercümanlık 3. sınıf öğrencisi Ali ÇINAR katılımı ve Öğr. Gör. Güleser KORKMAZER'in koordinatörlüğü altında 4 Mayıs 2017 tarihinde ikincisi düzenlenen "Almanya'da ERASMUS: Zorlukları ve Yararları" Söyleşisi öğrencilerin yoğun ilgisiyle tamamlanmıştır.
Söyleşide Murat ÖZTÜRK, Sadık ERGEN ve Ali ÇINAR, Almanya'ya ERASMUS programı ile gitmek için gerekli koşullar, gittikleri ünversitelerde yaşadıkları zorluklar, edindikleri tecrübeler, programın kendilerine getirdiği yararlar ve gittikleri ülkenin günlük yaşamı, öğrenci yaşamı ve kültürü hakkında bilgi aktarmışlardır.
Bu içerik 11.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1567 kez okundu.