Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımından Yüksekokulumuza Ziyaret

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı’nın iki üyesi,  Sedat YAŞAR ve Selin GÖKÇEN COŞAN 02.11.2017 tarihinde T.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret ederek Trakya Üniversitesinde kalite süreçlerinin birimlere yayılımı, birimlerin hedefleri ve bu hedeflerin kurumun stratejik hedefleri içerisindeki yeri, paydaşların süreçlere katılımı, birimlerin içindeki programların öğrenme çıktıları ve sürekli iyileşme çalışmaları gibi hususlarda Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN ile Müdür Yardımcılarımız Okt. Nilüfer EPÇELİ ve Okt. Bülent KARAŞİNİK’ten bilgi aldıktan sonra akademik personel ve öğrencilerle iki oturum halinde görüştü.

Öğretim elemanlarıyla yapılan görüşmede üst yönetimle ilişkiler, kalite güvence sisteminin öğretim elemanlarının etkinliklerindeki rolü, akademik personelin kendini geliştirmesi ve isteklendirme politikaları hakkında görüşleri alındı.

Öğrencilerimizden Metin UYSAL, Kadir Hilmi SANCAKTAR, Fatma KURT, Fergan KAYA, Gökdağ ZEROĞLU,  Zeynep Sena GÖKTAŞ, Simge SELVİ,  Orhun KUYUCUOĞLU,  Minel DÖNER, Simay SAMATYALI, Ceyda KURŞUN, Umut Deniz KANBUR, Gulshat ATAMYRADOVA, Hatice BATMAZ, Umut PALA ile yapılan görüşmede ise öğrenci destek hizmetleri, öğrencilerin karar alma sürecine katılımı, kalite güvence sistemi, eğitim hizmetleri gibi konulardaki düşünceleriyle ilgili bilgi alındı. 

 

Ek Resimler
Bu içerik 02.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1645 kez okundu.