2020-2021 YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU BÜNYESİNDE KULLANILACAK EĞİTİM SETLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Değerli öğrenciler,

Trakya Üniversitesi Senatosu kararları gereği 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 19 Ekim 2020 tarihinde başlayacak ve Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde yürütülecek tüm isteğe bağlı ve zorunlu hazırlık programları “Uzaktan Öğretim” yöntemiyle eğitim öğretim faaliyetlerini gerçekleştireceklerdir.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında yüksekokulumuza yeni kaydolan ve daha önceki yıllarda zorunlu hazırlık eğitimi alıp başarısız olmuş olan öğrencilerin 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında kullanacağı eğitim setleri ile ilgili bilgileri web sitemizden takip etmeleri gerekmektedir. Öğrenciler eğitim setlerinin orijinal basımlarını edinmekle yükümlüdür. Kitapların dijital platformuna erişebilmek için, orijinal kitap ile verilen kodlara ihtiyaç duyulacaktır. Yüksekokulumuzda yürütülecek olan eğitim-öğretim faaliyetleri dahilinde ödev, quiz ve performans gibi ölçme değerlendirme işlemlerinde yer alabilmek için bu platforma girebilmek önem taşımaktadır. Öğrencilerin Yüksekokulumuzda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerine eksiksiz katılabilmesi için dileyen öğrenciler eğitim setlerini çevrimiçi (online) olarak temin etmek üzere aşağıdaki bağlantıları kullanabilirler. Bazı eğitim setleri iki farklı yayınevinin ders materyallerini içerdiğinden tüm seti edinebilmek için her iki siteden de ilgili kitapların temin edilmesi uygun olacaktır.

• Almanca Hazırlık sınıfları eğitim setine ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • Bulgarca Hazırlık sınıfları eğitim setine ulaşmak için TIKLAYINIZ.
  • İngilizce Zorunlu ve İsteğe Bağlı Hazırlık sınıfları eğitim setine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Kitapların temin edilebileceği web sayfaları:

• İngilizce:

• İngilizce B2 Konuşma Becerileri ders kitabı için TIKLAYINIZ.
  • Bulgarca kitapları ile ilgili bilgi daha sonra web sayfamızda paylaşılacaktır.
Bu içerik 13.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 4950 kez okundu.