ERASMUS Öğrenci Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı

ERASMUS Öğrenim ve Staj Hareketliliği Sınavı (ALMANCA/İNGİLİZCE)

Trakya Üniversitesi ERASMUS Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil (Almanca/İngilizce) Sınavı Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılmaktadır.
ERASMUS Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil (Almanca/İngilizce) Sınavı B1 düzeyinde yapılacak olup aşağıdaki soru biçimlerinden oluşmaktadır.
  1. 5 adet kelime
  2. 5 adet dilbilgisi
  3. 6 adet çeviri
  4. 4 adet diyalog tamamlama
  5. 2 okuma metni (10 soru)
  6. 5 adet anlam bütünlüğünü sağlayan eksik cümleyi bulma
  7. 5 adet anlam bütünlüğünü bozan cümleyi çıkarma
  8. 5 adet aynı anlama gelen cümleyi bulma
  9. 5 adet verilen durumda söylenebilecek cümleyi bulma
ÖRNEK SORULAR:

ALMANCA örnek soruları için TIKLAYINIZ
İNGİLİZCE örnek soruları için TIKLAYINIZ

Sınav Tarihi: ERASMUS Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı (Almanca/İngilizce) her eğitim-öğretim yılının Bahar yarıyılında yapılmakta olup iki hafta öncesinden üniversitenin web sayfasında duyurusu yapılır.

Sınav Süresi: 75 dakikadır.

Değerlendirme: Sınav 50 sorudan oluşmakta olup her soru 2 puan değerindedir.  Sınavın değerlendirilmesi Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda ERASMUS+ Sınav değerlendirme komisyonu tarafından yapılmaktadır.

Sonuçların İlan Edilmesi:  Sınav sonuçları bir hafta içerisinde değerlendirilip ERASMUS Ofisi Web sayfasında duyurulur.

ERASMUS Öğrenim Hareketliliği Programı hakkında ayrıntılı bilgiye www.erasmus.trakya.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Bu içerik 29.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 6062 kez okundu.