20.10.2020 Danışmanlık Toplantısı

Yabancı Diller Yüksekokulumuzun değerli öğrencileri,

Almanca, Bulgarca ve İngilizce birimleri sınıf danışmanları sizlerle 20 Ekim 2020 tarihinde örgün öğretim sınıfları ile saat 14:00’da ikinci öğretim sınıfları ile saat 15:00’da buluşuyor. Bu danışmanlık toplantısı web sayfamızda duyurulan sınıf listelerine göre ilgili danışmanlar tarafından Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılabilmek için @ogr.trakya.edu.tr uzantılı mail adreslerinizle Microsoft Teams oturumu açmanız gerekmektedir. Yüksekokulumuzun işleyişi, yapısı, akademik faaliyetleri ile ilgi bilgi alabileceğiniz, akademik kadroyu tanıyabileceğiniz ve aklınıza takılan soruları sorabileceğiniz bu çevrimiçi etkinliğine katılımınızı önemsiyoruz.

2020-2021 eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun

YDYO Müdürlüğü

Bu içerik 19.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 727 kez okundu.