2020-2021 T.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Öğrencileri Başarı ve Katılım Belgeleri

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında  T.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık programında eğitim görmüş olan öğrencilerin Başarı ve Katılım Belgeleri kayıtlı bulundukları bölümlerin öğrenci işlerine gönderilmiştir.
Ortalaması 60'ın altında olduğu için sadece Katılım Belgesi almış olup, Başarı Belgesi almak isteyen öğrencilerin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı'na katılmak için Yabancı Diller Yüksekokulu'na dilekçe vermeleri gerekmektedir. Sınav tarihi ve dilekçe vermek için sunulan tarih aralığı T.Ü YDYO Web sitesinde ilan edilecektir.
Bu içerik 13.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 769 kez okundu.