2021-2022 EĞTİM -ÖĞRETİM YILI T.Ü. YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK EĞİTİMİ BAŞVURU SONUÇ LİSTESİ (ASİL/YEDEK LİSTE)

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı T.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Eğitimi Başvuru Sonuç Listesi (asil/yedek liste) için TIKLAYINIZ

Asil listedeki adaylar kayıt yaptırmaması durumunda boş kalan kontenjanlar için kayıt hakkı kazanan Yedek Aday Listesi 17/09/2021 tarihinde YDYO web sayfasında ilan edilecektir.

İBİHE almaya Asil listeden hak kazanan öğrenciler, 16/09/2021 tarihi Perşembe günü saat 12.00’a kadar, yedek listeden hak kazananlar 22/09/2021 tarihi Çarşamba günü saat 12.00’a kadar daha önce hazing@trakya.edu.tr mail adresine gönderdikleri başvuru formunun çıktısını alıp, imzalayıp, YDYO mail adresine (ydyo@trakya.edu.tr) PDF ya da JPG formatında ulaştırmak zorundadırlar. Bu sayede, bu öğrenciler 2021-2022 Akademik Yılında İBİHE almak için kesin kayıt yaptırmış olacaklardır ve kayıt işlemini iptal edemeyeceklerdir.

(PDF ya da JPG formatında imzalanıp gönderilen başvuru formları İBİHE derslerinin başladığı ilk hafta içerisinde YDYO öğrenci işlerine şahsen teslim edilmek zorundadır.)

İBİHE almaya hak kazanan öğrenciler, derslerin başladığı ilk hafta yapılacak olan İngilizce Seviye Tespit Sınavına gireceklerdir ve aldıkları puana göre sınıflara yerleştirileceklerdir.

İBİHE dersleri Trakya Üniversitesi 2021-2022 Akademik Takviminde belirtildiği şekilde 27/09/2021 tarihinde başlayacaktır.

***Pandemi dolayısıyla, gerekli görüldüğü takdirde, derslerin bir kısmı yüz yüze eğitimin yanı sıra uzaktan da sürdürülebilecektir.

Bu içerik 15.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 2020 kez okundu.