2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu "Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Sürecinde Ölçme ve Değerlendirme Faaliyetlerini Değerlendirme Toplantısı" Düzenlendi

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Meriç Toplantı Salonunda 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 15.30'da "Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Sürecinde Ölçme ve Değerlendirme Faaliyetlerini Değerlendirme Toplantısı"
 düzenlendi. Ara Sınavlar ve Yıl Sonu Sınavına dair değerlendirmelerde bulunan toplantıya, Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal, Müdür Yardımcısı  Öğr. Gör. Dr. Seray Tanyer ile Sınav Hazırlama Ölçme ve Değerlendirme Koordinatörleri Öğr. Gör. A. Bihter Gökçeyurt (İngilizce), Öğr. Gör. Dr. Güleser Korkmazer (Almanca) ve Öğr. Gör. Nayle Aydın (Bulgarca) katılım gösterdiler.
Bu içerik 04.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 197 kez okundu.