2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu "IV. Geleneksel YDYO Kariyer Etkinlikleri" Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Erasmus Ofisi Personeli Öğr. Gör. Özay AK'ın Katılımı ile Sona Erdi


2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksekokulumuz bünyesinde eğitim görmekte olan 
zorunlu ve isteğe bağlı yabancı dil hazırlık eğitimi programları öğrencilerine yönelik olarak “IV. Geleneksel YDYO Kariyer Etkinlikleri” planlanmıştır. Etkinliğimiz, TÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin katılımı ile yüz yüze gerçekleştirilen oturum ile sona ermiştir.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan KÖKSAL ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seray TANYER'in moderatörlüğünü üstlendiği son oturum, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi  Erasmus Ofisi personeli Öğr. Gör. Özay AK’ın katılımıyla 7 Aralık 2022 tarihi 14.30-15.20 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Oturumda Yabancı Diller Yüksekokulu zorunlu ve isteğe bağlı yabancı dil hazırlık sınıfları öğrencilerine "Erasmus Değişim Programı" hakkında zengin içerikli bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Ayrıca Erasmus öğrenci hareketliliği kapsamında gerçekleştirilebilecek öğrenim ve staj faaliyetlerine değinilmiş, projenin amacı, başvuru koşulları, takip edilecek süreçler hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Akabinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde  Erasmus öğrenim hareketliliğine katılan TÜ Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Programı öğrencisi Mustafa Can Aşkın (The Autonomous University of Madrid/İspanya) kendi deneyimlerini aktardığı bir konuşma yapmıştır. Etkinlik sonunda Yüksekokulumuz öğrencileri Erasmus Değişim Programına dair sorular yöneltmiş ve bu sorulara katılımcı öğretim elemanı tarafından detaylı yanıtlar verilmiştir.

“IV. Geleneksel YDYO Kariyer Etkinliklerine” katkılarından dolayı katılımcı öğretim elemanı Öğr. Gör. Özay AK'a ve öğrencimiz Mustafa Can AŞKIN'a teşekkür ederiz.


Resim
Resim
Resim
Resim

Bu içerik 07.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 336 kez okundu.