2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu "IV. Geleneksel YDYO Kariyer Etkinlikleri" Edebiyat Fakültesi Bulgarca Mütercim Tercümanlık ABD Öğretim Elemanı Arş. Gör. Serkan CÖMERTEL’in Katılımı ile Devam Ediyor

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksekokulumuz bünyesinde eğitim görmekte olan zorunlu yabancı dil hazırlık programı öğrencilerine yönelik olarak “IV. Geleneksel Kariyer Etkinlikleri” planlanmıştır. Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda yüz yüze gerçekleştirilen etkinlikler Edebiyat Fakültesi'nin katılımı ile devam etmektedir.

Öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Dr. Ayşe TUNA ve Öğr. Gör. Nayle AYDIN’ın moderatörlüğünü üstlendiği yedinci oturum, Edebiyat Fakültesi Bulgarca Mütercim Tercümanlık Anabilim Dalı Arş. Gör. Serkan CÖMERTEL’in katılımı ile 30 Kasım 2022 tarihinde 15.30-16.20 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Oturumda Yüksekokulumuz zorunlu Bulgarca Hazırlık Eğitimi programı öğrencilerine Edebiyat Fakültesi Bulgarca Mütercim Tercümanlık Bölümünü tanıtan bir sunum yapılmıştır. Sunumun ardından öğrencilerin ilgili programa dair soruları cevaplandırılmıştır.

“IV. Geleneksel Kariyer Etkinliklerine” katkılarından dolayı katılımcı öğretim elemanı Arş. Gör. Serkan CÖMERTEL’e teşekkür ederiz.

Resim

Bu içerik 30.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 271 kez okundu.