2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu "IV. Geleneksel YDYO Kariyer Etkinlikleri" Edebiyat Fakültesi İngilizce Mütercim Tercümanlık ABD Öğretim Elemanı Doç. Dr. Alize CAN RENÇBERLER’in Katılımı ile Devam Ediyor

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksekokulumuz bünyesinde eğitim görmekte olan zorunlu yabancı dil hazırlık programı öğrencilerine yönelik olarak “IV. Geleneksel Kariyer Etkinlikleri” planlanmıştır. Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda yüz yüze gerçekleştirilen etkinlikler Edebiyat Fakültesi’nin katılımı ile devam etmektedir.

Öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Dr. F. Bilge ATAY ve Öğr. Gör. Gülperi GÜCÜYENER’in moderatörlüğünü üstlendiği altıncı oturum, Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü İngilizce Mütercim Tercümanlık Anabiilm Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Alize CAN RENÇBERLER’in katılımıyla 30 Kasım 2022 tarihinde 14.30-15.30 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencilerine fakülteleri ve bölümleri hakkında zengin içerikli genel bilgilendirme sunumunun yapıldığı oturumda bu bölümünün içeriği, öğrenme yaklaşımları, çıktıları ve iş imkânları hakkında ayrıntılı açıklamalar yapılmıştır.

“IV. Geleneksel Kariyer Etkinliklerine” katkılarından dolayı katılımcı öğretim üyesi Doç. Dr. Alize CAN RENÇBERLER’e teşekkür ederiz.

Bu içerik 30.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 260 kez okundu.