2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu "IV. Geleneksel YDYO Kariyer Etkinlikleri" Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi ABD Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Selma AKOL GÖKTAŞ’ın Katılımı ile Devam Ediyor

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksekokulumuz bünyesinde eğitim görmekte olan zorunlu yabancı dil hazırlık programı öğrencilerine yönelik olarak “IV. Geleneksel Kariyer Etkinlikleri” planlanmıştır. Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda yüz yüze gerçekleştirilen etkinlikler Eğitim Fakültesi'nin katılımı ile devam etmektedir.

Öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Dr. Güleser Korkmazer ve Öğr. Gör. Yasemin Dirikan’ın moderatörlüğünü üstlendiği üçüncü oturum, Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlanı Dr. Öğr. Üyesi Selma AKOL GÖKTAŞ’ın katılımıyla 24 Kasım 2022 tarihinde 10.30-11.20 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Oturumda Yüksekokulumuz zorunlu Almanca hazırlık eğitimi programı öğrencilerine Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği Programını tanıtan bir sunum yapılmıştır.  Sunumun ardından öğrencilerin ilgili programa dair soruları cevaplandırılmıştır.

“IV. Geleneksel Kariyer Etkinliklerine” katkılarından dolayı katılımcı öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Selma AKOL GÖKTAŞ’a teşekkür ederiz.

Bu içerik 24.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 176 kez okundu.