2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu "IV. Geleneksel YDYO Kariyer Etkinlikleri" Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Kontrol ABD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Işık İlber SIRMATEL’in Katılımı ile Devam Ediyor


2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksekokulumuz bünyesinde eğitim görmekte olan zorunlu yabancı dil hazırlık programı öğrencilerine yönelik olarak “IV. Geleneksel Kariyer Etkinlikleri” planlanmıştır. Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda yüz yüze gerçekleştirilen etkinlikler Mühendislik Fakültesi’nin katılımı ile devam etmektedir.

Öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Esin ÇİFTÇİ BİRİNCİBUBAR ve Öğr. Gör. Evla YÜRÜKLER’in moderatörlüğünü üstlendiği ikinci oturum, Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Kontrol Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Işık İlber SIRMATEL’in katılımıyla 23 Kasım 2022 tarihi 15:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerine fakülteleri ve bölümleri hakkında zengin içerikli genel bilgilendirme sunumunun yapıldığı oturumda, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünün içeriğinin, öğrenme yaklaşımlarının, çıktılarının ve iş imkânlarının neler olduğu konusunda detaylı bilgiler verilmiştir. Etkinlik sırasında öğrenciler yurtiçi ve yurt dışında mühendislik alanında başarılı olabilmek için gereken şartlar, imkanlar ve Erasmus Değişim Programı vb. hususlarda sorular yöneltmiş ve bu sorulara katılımcı öğretim elemanı tarafından detaylı bilgiler verilmiştir.

“IV. Geleneksel Kariyer Etkinliklerine” katkılarından dolayı katılımcı öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Işık İlber SIRMATEL’ e teşekkür ederiz.

Resim

Resim

Resim

Resim

Bu içerik 23.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 258 kez okundu.