2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı” Programı ve Sınav Yönergeleri

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 13-14 Eylül 2022 tarihlerinde yüz yüze yapılacaktır.

Sınav programı ve sınavla ilgili genel bilgilendirme için TIKLAYINIZ.

ALMANCA, BULGARCA ve İNGİLİZCE B2 (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı” Yazılı Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) kuruna yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı” Yazılı Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) ile ALMANCA, BULGARCA ve İNGİLİZCE B2 (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı” Sözlü Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 29.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 3516 kez okundu.