2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3” ile İlgili Genel Bilgiler, Sınav Takvimi ve Sınav Yönergeleri (II. Ek Yerleştirme ile Gelen Öğrenciler, Af ile Kayıt Yenileyen Öğrenciler ve Çift Anadal Başvurusu ile Gelen Öğrenciler İçin)

 

♦ ALMANCA B2 “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3II. ek yerleştirme ile gelen öğrenciler ve af ile kayıt yenileyen öğrenciler  için 11 Ekim 2022 Salı günü yüz yüze yapılacaktır.

♦ Sınavla İlgili Genel Bilgiler ve Sınav Takvimi İçin TIKLAYINIZ.

♦ALMANCA B2 (Almanca Öğretmenliği ve Almanca Mütercim-Tercümanlık Programları) kuruna yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3" Yazılı Sınav Yönergesi” için TIKLAYINIZ.

♦ ALMANCA B2  (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kuruna yönelik  “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3 - Sözlü Sınav Yönergesi” için TIKLAYINIZ.

————————————————————————————————

♦ BULGARCA Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3II. ek yerleştirme ile gelen öğrenciler ve af ile kayıt yenileyen öğrenciler için  14 Ekim 2022 Cuma günü yüz yüze yapılacaktır.

♦ Sınavla İlgili Genel Bilgiler ve Sınav Takvimi İçin TIKLAYINIZ.

♦ BULGARCA (Bulgarca Mütercim-Tercümanlık Programı) “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3 - Yazılı Sınav Yönergesi” için TIKLAYINIZ.

♦ BULGARCA (Bulgarca Mütercim-Tercümanlık Programı) “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3 - Sözlü Sınav Yönergesi” için TIKLAYINIZ.


————————————————————————————————

♦ İNGİLİZCE “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3”  II. ek yerleştirme ile gelen öğrenciler, af ile kayıt yenileyen öğrenciler ve çift anadal programalarına kayıt yaptıran öğrenciler için 12 Ekim 2022 Çarşamba günü yüz yüze yapılacaktır. 

♦ Sınavla İlgili Genel Bilgiler ve Sınav Takvimi İçin TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği - Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) kuruna yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3 - Yazılı Sınav Yönergesi” için TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE B2 (İngilizce Öğretmenliği ve İngilizce Mütercim-Tercümanlık Programları) kuruna yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3 - Yazılı Sınav Yönergesi” için TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği - Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) ile İNGİLİZCE B2 (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3 - Sözlü Sınav Yönergesi” için TIKLAYINIZ.


Bu içerik 07.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 587 kez okundu.