2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3” Sonuçları (II. Ek Yerleştirme ile Gelen Öğrenciler, Af ile Kayıt Yenileyen Öğrenciler ve Çift Anadal Başvurusu ile Gelen Öğrenciler İçin)

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3  Sonuç Listeleri (II. Ek Yerleştirme ile Gelen Öğrenciler, Af ile Kayıt Yenileyen Öğrenciler ve Çift Anadal Başvurusu ile Gelen Öğrenciler İçin) Aşağıda Yer Almaktadır:

♦  ALMANCA - Almanca Öğretmenliği ve Almanca Mütercim-Tercümanlık Programları Öğrencileri Sınav Sonuç Listeleri İçin TIKLAYINIZ.

♦ BULGARCA - Bulgarca Mütercim-Tercümanlık Programı Öğrencileri Sınav Sonuç Listeleri İçin TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE - İngilizce Öğretmenliği, İngilizce Mütercim-Tercümanlık, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği (Örgün) ve Makine Mühendisliği (İÖ) Programları Öğrencileri Sınav Sonuç Listeleri İçin TIKLAYINIZ.
Bu içerik 12.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 387 kez okundu.