2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3”a Girecek Öğrencilerin Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları (II. Ek Yerleştirme ile Gelen Öğrenciler, Af ile Kayıt Yenileyen Öğrenciler ve Çift Anadal Başvurusu ile Gelen Öğrenciler İçin)


♦ Almanca Öğretmenliği ve Almanca Mütercim-Tercümanlık Zorunlu Hazırlık Sınıfı Yabancı Dil  "Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3"e Girecek Öğrencilerin Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları İçin TIKLAYINIZ.


♦ Bulgarca Mütercim Tercümanlık Zorunlu Hazırlık Sınıfı  Yabancı Dil  "Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3"e Girecek Öğrencilerin Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları İçin TIKLAYINIZ.


Makine Mühendisliği (Örgün), Makine Mühendisliği (İÖ) ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Zorunlu Hazırlık Sınıfı (B1) İngilizce "Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3"e Girecek Öğrencilerin Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları İçin TIKLAYINIZ.


İngilizce Mütercim-Tercümanlık ve İngilizce Öğretmenliği Zorunlu Hazırlık Sınıfı (B2) İngilizce "Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 3"e Girecek Öğrencilerin Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları İçin TIKLAYINIZ.

Bu içerik 10.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 415 kez okundu.