2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 4” Sonuç Listeleri (DGS Ek Yerleştirme İle Kayıt Yaptıran Öğrenciler, Aftan Yararlanarak Kaydını Yenileyen Öğrenciler ve Mühendislik Tamamlama Programı İle Gelen Öğrenciler İçin)

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-4  Sonuç Listeleri (DGS Ek Yerleştirme İle Kayıt Yaptıran Öğrenciler, Aftan Yararlanarak Kaydını Yenileyen Öğrenciler ve  Mühendislik Tamamlama Programı İle Gelen Öğrenciler İçin) Aşağıda Yer Almaktadır:

♦  ALMANCA - Almanca Öğretmenliği ve Almanca Mütercim-Tercümanlık Programları Öğrencileri Sınav Sonuç Listeleri İçin TIKLAYINIZ.

♦ BULGARCA - Bulgarca Mütercim-Tercümanlık Programı Öğrencileri Sınav Sonuç Listeleri İçin TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE - İngilizce Öğretmenliği, İngilizce Mütercim-Tercümanlık, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği (Örgün) ve Makine Mühendisliği (İÖ) Programları Öğrencileri Sınav Sonuç Listeleri İçin TIKLAYINIZ.
Bu içerik 04.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 499 kez okundu.