2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 5” ile İlgili Genel Bilgiler, Sınav Takvimi ve Sınav Yönergeleri (Mühendislik Tamamlama Programı ile Gelen Öğrenciler ve Aftan Yararlanarak Kaydını Yenileyen Öğrenciler İçin)

♦ İNGİLİZCE “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 5”
  Mühendislik Tamamlama Programı ile gelen öğrenciler ve aftan yararlanarak kaydını yenileyen öğrenciler için 18 Kasım 2022 Cuma günü yüz yüze yapılacaktır.

♦ Sınavla İlgili Genel Bilgiler ve Sınav Takvimi İçin TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği - Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) kuruna yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 5 - Yazılı Sınav Yönergesi” için TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği - Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) kuruna yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 5 - Sözlü Sınav Yönergesi” için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 08.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 433 kez okundu.