2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu 13-14 Eylül Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları

Almanca Öğretmenliği ve Almanca Mütercim-Tercümanlık Hazırlık Sınıfı Yabancı Dil  Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavına Girecek Öğrencilerin Listesi ve Sınav Salonları için TIKLAYINIZ.

Bulgarca Mütercim Tercümanlık Hazırlık Sınıfı  Yabancı Dil  Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavına Girecek Öğrencilerin Listesi ve Sınav Salonları için TIKLAYINIZ.

Elektrik-Elektronik MühendisliğiMakine Mühendisliği (Örgün) ve Makine Mühendisliği (İÖ)  Hazırlık Sınıfı Yabancı Dil  Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavına Girecek Öğrencilerin Listesi ve Sınav Salonları için TIKLAYINIZ.

İngilizce Mütercim-Tercümanlık ve İngilizce Öğretmenliği Hazırlık Sınıfı Yabancı Dil Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavına Girecek Öğrencilerin Listesi ve Sınav Salonları için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 12.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 2460 kez okundu.