2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu 3. Ara Sınav için Mazeret Durumu Kabul Edilen/Edilmeyen Öğrencilerin Listesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi "3. Ara Sınavı"na giremeyen öğrenciler, Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 12 (2) Maddesi uyarınca mazeretlerini belgeleyen dökümanlarla birlikte imzalı mazeret dilekçeleriyle Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü’ne başvurmuşlardır. Bu öğrencilerin mazeret durumu Yüksekokul Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve karara bağlanmıştır.

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu 3. Ara Sınavı için Mazeret Durumu Kabul Edilmeyen Öğrencilerin Listesi için TIKLAYINIZ

Bu içerik 26.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 304 kez okundu.