2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Anabilim Dalı Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Yabancı Diller Yüksekokulu'nda 23.12.2022 Cuma günü saat 13.30'da Konferans Salonu'nda Anabilim Dalı Kurulu Toplantısı düzenlenmiştir. ABD Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ayşe Tuna'nın başkanlık ettiği toplantıya Almanca, Bulgarca ve İngilizce Hazırlık birimleri öğretim elemanları ile 16.12.2022 tarihli kalite süreçlerinin değerlendirildiği idari birim toplantısı gündem maddeleri hakkında bilgilendirmede bulunmak üzere Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seray Tanyer katılım göstermişlerdir. ABD Toplantısı gündem maddeleri şunlardır:

1. 16.12.2022 tarihinde yapılan "Kalite Süreçlerinin Değerlendirildiği İdari Birim Toplantısında" ele alınan maddelerin hayata geçirilmesi amacıyla öğretim elemanları arasında ilgili görevlendirmelerin yapılmasının ve bu amaç doğrultusunda çalışma takviminin oluşturulmasının görüşülmesi,
2. Bahar Dönemi için ders dağılımlarının ve şube durumlarının görüşülmesi,
3. Kur Sistemine yönelik yapılacak çalışmaların görüşülmesi,
4. Dilek ve temennilerin sunulması
Bu içerik 23.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 597 kez okundu.