2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Bahar Dönemi "Uzaktan Eğitim Sürecini Planlama Toplantısı" Düzenlendi


TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Meriç Toplantı Salonunda 17 Şubat 2023 Cuma günü saat 15.30'da "Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Sürecini Planlama Toplantısı" düzenlendi. Toplantıya Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal, Müdür Yardımcısı  Öğr. Gör. Dr. Seray Tanyer, Anabilim Dalı Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ayşe Tuna, Bölüm Başkan Yardımcıları Öğr. Gör. Neslihan Ere ve Öğr. Gör. Serap Akgün ile Sınav Hazırlama Ölçme ve Değerlendirme Koordinatörleri Öğr. Gör. Dr. Güleser Korkmazer (Almanca) katılım gösterdiler. 

Toplantı öncesinde Yüksekokulumuz öğretim elemanlarına uzaktan eğitim süreçleri ile alakalı gerek bir ders özelinde gerekse genel işleyişe dair göz önünde bulundurulması ve uygulamaya yansıtılması gereken hususları bildirmeleri çağrısında bulunuldu. Toplantı esnasında Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve idari temsilcilerinin ortaya koyduğu bu hususlar çerçevesinde değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca uzaktan öğretim sürecinde yürütülecek eğitim-öğretim ve ölçme-değerlendirme faaliyetleri ele alındı. Toplantı sonunda verilen kararlar şunlardır: 

- YDYO öğrencileri için "Microsoft Teams Uygulaması Tanıtım Videosu" hazırlanması,
- YDYO öğretim elemanlarının teknik altyapı ile ilgili taleplerini YDYO Müdürlüğüne iletmesi,
- YDYO web sitesinde yer alan "Ek Çalışma Materyalleri" sekmesinin öğrencilere hatırlatılması. 
Bu içerik 17.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 448 kez okundu.