2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Bahar Dönemi Uzaktan Öğretim Süreci "Microsoft Teams" Uygulaması Hakkında Duyuru (Güncel)

Sevgili Öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Bahar Dönemi uzaktan öğretim süreci "Microsoft Teams" uygulaması üzerinden yürütülecektir. Çevim içi derslere katılmak için derslerde kullanacağınız cihazlara (dizüstü bilgisayar, tablet, cep telefonu vb.) Microsoft Teams uygulamasının indirilmesi ve adınıza açılan "kullanıcıadı@ogr.trakya.edu.tr" (kullanıcı adınız trakya.edu.tr uzantılı e-posta adresleriniz ile aynıdır) uzantılı e-posta adresi ile sisteme giriş yapılması gerekmektedir.

Microsoft Teams Uygulaması için aşağıda yer alan eğitim videolarından ve Web sayfalarından yararlanabilirsiniz:

TÜ YDYO Microsoft Teams Uygulaması Öğrenci Rehber Videoları

Microsoft Teams Uygulaması Öğrenci Rehber Videosu-1
Microsoft Teams Uygulaması Öğrenci Rehber Videosu-2
Microsoft Teams Uygulaması Öğrenci Rehber Videosu-3

TÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Eğitim Videoları

TÜ E-Eğitim Bilgilendirme Sayfası

Bu içerik 24.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1485 kez okundu.