2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Güz Yarıyılı TOEFL ITP Sınavı (25 Ocak 2023)

Değerli Öğrencilerimiz,

Trakya Üniversitesi olarak TOEFL ITP testlerinin Türkiye’deki yetkili test merkezi Goal Testing ile birlikte 25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 10.00'da TOEFL ITP testi için çevrimiçi (online) bir oturum oluşturulmuştur.

Sınav Duyduğunu Anlama (Listening Comprehension), Yapı ve Yazılı Anlatım (Structure and Written Expression) ve Okuduğunu Anlama (Reading Comprehension) olmak üzere üç bölümden oluşmaktadır.

Bir yıllık Hazırlık Sınıfı eğitimini tamamlamış fakat başarısız olmuş olan öğrencilerimiz TOEFL ITP sınavından 460 puan ve üzeri aldığında B1,  543 puan ve üzeri aldığında B2 düzeyinde dil seviyesi belgesi alacaklar ve ilgili hazırlık programını başarmış sayılacaklardır.

Sınava katılım ücretli ve isteğe bağlıdır.

Sınava başvuru ile ilgili detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Bu içerik 23.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 300 kez okundu.