2022–2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıfları (Almanca/Bulgarca/İngilizce) Kitap Listeleri

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu 2022–2023 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfları kitap listeleri belirlenmiştir.

Almanca Hazırlık Sınıfları kitap listesi için TIKLAYINIZ.

Bulgarca Hazırlık Sınıfları kitap listesi için TIKLAYINIZ.

İngilizce Hazırlık Sınıfları kitap listesi için TIKLAYINIZ.

♦ Derslerde korsan kitap kullanılması telif hakları yasasına göre ağır maddi ceza gerektiren bir suçtur. Yüksekokul Yönetimi, bu hususta yapılacak denetimler sonucunda doğacak herhangi bir sorun karşısında hiçbir şekilde yasal sorumluluk almayacaktır.

♦ Derslerin verimli yürütülebilmesi için ders kitaplarının dijital versiyonlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Dijital kitap erişim kodlarını alabilmek için ders kitaplarının orijinal ve yeni olması önerilmektedir.

♦ YDYO Kitap Seçme Komisyonunun akreditasyon gereği yaptığı kitap seçimlerinde kitap fiyatlarını göz önünde bulundurarak ve mümkün olduğunca öğrencilerin lehinde düşünerek karar verdiği bilinmelidir.

Bu içerik 19.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 3221 kez okundu.