2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seray Tanyer Oxford Teachers' Academy (OTA) Tarafından Hazırlanan ve Yürütülen "ELT Management Skills" Başlıklı Eğitime Katılmaya Başladı

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seray Tanyer, Oxford Teachers' Academy (OTA) tarafından hazırlanan ve yürütülen "ELT Management Skills (İngiliz Dili Eğitimi Yönetim Becerileri)" başlıklı eğitime katılmaya başlamıştır. 24/10/2022 – 18/12/2022 tarihleri arasında devam edecek uzun soluklu eğitimin temel amaçları 1) bir eğitim organizasyonunu yönetmenin zorluklarını keşfetmek ve etkili yönetimin temel becerilerini belirlemek, 2) gelişim ve değişim fırsatlarını belirlemek amacıyla başarılı yönetimin ilke ve tekniklerini kendi bağlamınıza uygulamak ve 3) sektörde çalışan yöneticilerden fikir almak ve diğer kurs katılımcıları ile yapıcı profesyonel söylemlerde bulunmak olarak belirlenmiştir. Bu eğitim, yönetim konusuna giriş ile başlayan ve ardından stratejik yönetim, ekip yönetimi, performans yönetimi, işe alım, müşteri yolculuğu, değişim yönetimi ve personel gelişimi gibi bir dizi konuyu kapsamaktadır. Söz konusu eğitimde, katılımcıların kendi bağlamlarıyla ilgili stratejiler geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla, baştan sona pratik, beceri geliştirici bir yaklaşım benimsenmektedir.

Bu içerik 01.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 597 kez okundu.