2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seray Tanyer “15. Yabancı Diller Yüksekokul Yöneticileri Toplantısına" (25-26 Mayıs 2023)” Katılım Gösterdi

Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seray Tanyer, 25-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bartın Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen “15. Yabancı Diller Yüksekokul Yöneticileri Toplantısına"  katılım gösterdiler. Prof. Dr. Handan Köksal toplantıya “İngilizce Dışındaki Yabancı Dillere Yönelik Eğitim-Öğretim Süreçleri (Almanca, Arapça, Çince, Fransızca, Japonca, Rusça)” konulu odak grup çalışmasının moderatörlüğünü üstlenerek katkıda bulundu.

15. Yabancı Diller Yüksekokul Yöneticiler Toplantısı Programı
1. Odak Grup - Hazırlık Programlarında Program Geliştirme Süreçleri
♦ 4. Odak Grup - İngilizce Dışındaki Yabancı Dillere Yönelik Eğitim-Öğretim Süreçleri- Almanca
♦ 5. Odak Grup - İyi Uygulama Örnekleri
5. Odak Grup - İyi Uygulama Örnekleri - AYBÜ Öğrenme Danışmanlığı Programı
5. Odak Grup - İyi Uygulama Örnekleri - BAU SFL PREP – In-house Coursebook Project

Bu içerik 29.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 249 kez okundu.