2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrenci Anket Komisyonu Üyeleri ile İç Paydaş ve Dış Paydaş Anketleri Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi


2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Meriç Toplantı Salonu'nda 10.03.2023 tarihi 15.30-17.10 saatleri arasında Öğrenci Anket Komisyonu üyeleri ile "İç Paydaş ve Dış Paydaş Anketleri Değerlendirme Toplantısı" düzenlenmiştir. Toplantıya YDYO Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Seray Tanyer ile Öğrenci Anket Komisyonu üyeleri Öğr. Gör. Neslihan Ere, Öğr. Gör. Meltem Baysal Çalışkan ve Öğr. Gör. Esin Çiftçi Birincibubar katılım göstermişlerdir. 

Toplantı sırasında öncelikle PUKÖ (Planla - Uygula - Kontrol Et - Önlem Al) döngüsü aşamaları tanıtılmııştır. Halihazırda sonuç raporları yazılmış olan İç Paydaş Anketlerinin sonuçları için bu döngünün son iki aşamasının (yani, Kontrol Et ve Önlem Al) gerçekleştirilmesine ve iyileştirme çalışmalarına dair görüş alışverişinde bulunulmuştur. Takiben Dış Paydaş Anketlerinin sonuçlarının raporlanması konusunda işbölümü yapılmış ve bir planlama gerçekleştirilmiştir. 

Ek Resimler
Bu içerik 10.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 844 kez okundu.