2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yarıyıl Sonu Sınavı Sınıf Listeleri (Güncellendi)

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı'na girecek öğrencilerin sınıf listeleri aşağıda yer almaktadır:

Almanca Hazırlık Sınıfı Yarıyıl Sonu Sınavı Sınıf Listesi
Bulgarca Hazırlık Sınıfı Yarıyıl Sonu Sınavı Sınıf Listesi
İngilizce Hazırlık Sınıfı Yarıyıl Sonu Sınavı Sınıf Listesi

♦ TÜ YDYO Yarıyıl Sonu Sınavı Programı web sayfamızda duyurulmuştur.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:
• Sınav günü öğrencilerin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı fotoğraflı TÜ Öğrenci Kimlik Belgesini veya e-devlet üzerinden alacakları öğrenci belgesini ibraz etmeleri ve ayrıca üniversite kimliği dışında ikinci bir kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) bulundurmaları gerekmektedir.
• Yüz-yüze yapılacak sınavlarda öğrencilerin sınava girecekleri saatten 30 dakika önce sınav salonlarında olmaları gerekmektedir.
 Sınava girecek olan tüm öğrencilerin kendi kırtasiye malzemelerini (kalem, silgi vb.) temin etmeleri gerekmektedir.
 Sınava girmeyen ve / veya sınavda başarısız olan öğrenciler bahar döneminde hazırlık eğitimine devam edebileceklerdir.

Yarıyıl Sonu Sınavı Nedir?
♦Trakya Üniversitesinde derslerin Türkçe ve belirli bir yabancı dille (İngilizce) karma olarak verildiği Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Programları Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfları Yarıyıl Sonu Sınavı, Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda Hazırlık eğitiminde birinci yıl başarısız olup ikinci yıl hazırlık eğitimine devam eden veya dışarıdan kendi imkânlarıyla hazırlanan öğrenciler için birinci yarıyıl sonunda yapılmaktadır.
♦Trakya Üniversitesinde yabancı dille eğitim yapılan Eğitim Fakültesi İngilizce/Almanca Öğretmenliği, Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık (Almanca/Bulgarca/İngilizce) Programları Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıfları Yarıyıl Sonu Sınavı, Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda hazırlık eğitiminde birinci yıl başarısız olan ve ikinci yıl hazırlık eğitimine devam eden veya dışarıdan kendi imkânlarıyla hazırlanan öğrenciler için birinci yarıyıl sonunda yapılmaktadır.
Bu içerik 02.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 668 kez okundu.