2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulumuz Üniversitemiz Kalite Çalışmaları bağlamında "Akran Değerlendirme Çalışması” ile Katkıda Bulundu

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 2022 yılı kalite çalışmaları kapsamında Akran Değerlendirme Çalışmaları uygulanmıştır. Bu kapsamda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Prof. Dr. Handan Köksal takım başkanlığında Fen Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Belgin Elipek, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özgül Erol ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Akçagündüz ile birlikte Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu 14. Ekim 2022 tarihinde ziyaret etmişlerdir.  Bu ziyarette A. Liderlik, Yönetim ve Kalite; B. Eğitim ve Öğretim; C. Araştırma ve Geliştirme ile D. Toplumsal Katkı ölçütlerine göre birimin güçlü yönleri ile iyileştirmeye açık yönleri değerlendirilmiştir. Ekibin hazırladıkları “Akran Değerlendirme Birim Geri Bildirim Raporu” (BGBR) için TIKLAYINIZ.

Resim

Bu içerik 07.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 489 kez okundu.