2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlk Günleri (2-3 Ekim) TÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda Oryantasyon (Uyum) Eğitimi Verildi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk günleri (2-3 Ekim 2023, Pazartesi-Salı) TÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda öğrencilerimize oryantasyon (uyum) eğitimi verildi. Önceden hazırlanan "İlk Ders Sunumu", Almanca, Bulgarca ve İngilizce Hazırlık Eğitimi sınıflarının tüm şubelerinin ilk ders saatlerinde eş zamanlı olarak Yüksekokulumuz öğretim elemanları (sınıf danışmanları) tarafından paylaşıldı. Yüksekokulumuz öğrencilerini eğitim-öğretimölçme-değerlendirme ve idari süreçlere dair bilgilendirmeyi amaçlayanİlk Ders Sunumu (2023)” YDYO Web Sitesinde ( https://ydyo.trakya.edu.tr/ ) sürekli olarak erişime açıktır.

Bu vesile ile 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesini dileriz.

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu

Bu içerik 03.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 154 kez okundu.