2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu "Geleneksel Sene Başı Sınıf Temsilcileri ile İdari Birim Etkileşim Toplantısı" Düzenlendi

20.11.2023 Pazartesi günü 12.30-13.30 saatlerinde Yabancı Diller Yüksekokulu idari birim temsilcileri ile Almanca ve Bulgarca Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi Sınıf Temsilcileri arasında, aynı gün 14.30-15.30 saatlerinde İngilizce Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi Sınıf Temsilcileri arasında “Geleneksel Sene Başı Sınıf Temsilcileri ile İdari Birim Etkileşim Toplantısı” düzenlendi. Sınıf temsilcilerinin öğrencilerden gelen görüş, dilek ve önerileri derledği raporların okunmasıyla başlayan toplantıda, raporlarda dile getirilen unsurlar sınıf temsilcileri ile Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Handan KÖKSAL, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Elif TAŞ İNANIR ve Yüksekokul Sekreteri Serdar UZUN tarafından karşılıklı olarak değerlendirildi. Her bir sınıf temsilcisine söz hakkı verilen toplantıda, öğrencilerle idari birim temsilcileri arasında etkili bir diyalog gerçekleştirildi. Öğrencilerin görüş, dilek ve önerilerini dikkate alan bu gibi toplantıların Bahar Döneminde de gerçekleşmesi temennisiyle toplantı sonlandırıldı.

Bu içerik 23.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 204 kez okundu.