2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Bahar Dönemi Eğitim-Öğretim-Ölçme Değerlendirme Süreçleri Planlama ve Kalite Komisyonu Toplantısı Düzenlendi

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Handan KÖKSAL "Kalite Komisyonu Başkanı" ve Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Seray TANYER ile Öğr. Gör. Elif TAŞ İNANIR'ın "Kalite Komisyonu Başkan Yardımcıları" olarak katıldıkları "Bahar Dönemi Eğitim-Öğretim-Ölçme Değerlendirme Süreçleri ve Kalite Çalışmaları Planlama Toplantısı" düzenlendi. Toplantıda ele alınan konular şunlardır:

♦ 23-24 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi II. Ara Sınav ve Performans Notlarının İlanı
23-24 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı Başarı Durumlarının İlanı
♦ 23-24 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Dağılımları ve Ders Programı
♦ 23-24 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yabancı Dil Sınavları
♦ 24-25 Eğitim-Öğretim Yılı Haftalık Ders Saatleri

♦ 2023 Yılı Brim Faaliyet Raporunun Hazırlanması
♦ 2023 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporunun Hazırlanması
♦ 2024 Yılı Akran Değerlendirme Sürecine Hazırlık
♦ Danışma Kurulu Oluşturulması
Bu içerik 15.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 45 kez okundu.