2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Bölüm Kurulu Toplantısı Düzenlendi

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu'nda 19 Aralık 2023 Salı günü saat 15.30'da, Meriç Toplantı Salonu'nda Bölüm Kurulu Toplantısı düzenlendi. Yüksekokulu Müdürü ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Prof. Dr. Handan KÖKSAL'ın başkanlık ettiği toplantıya, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Seray TANYER ve Öğr. Gör. Elif TAŞ İNANIR, Bölüm Başkan Yardımcıları Öğr. Gör. Yeliz BAYKAL ÖZALP ve Öğr. Gör. Serap AKGÜN ile Yüksekokul Sekreteri Serdar UZUN katıldı. Bölüm Kurulu Toplantısı gündem maddeleri şunlardır:

1. Her üç birim için de devamsızlıkların belrlenmesi ve Bahar Dönemi listelerinin buna göre düzenlenmesi,
2. Ders metaryallerinin öğrenciler tarafından sınıf içinde kullanım durumunun değerlendirilmesi,
3. Bahar Döneminde İngilizce Hazırlık Birimi için Kur/Şube Belirlenme Kriterlerinin görüşülmesi,
4. Dilek ve temennilerin sunulması.
Bu içerik 22.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 133 kez okundu.