2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Dış Paydaş Olarak Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Akreditasyon Çalışmalarına Katkıda Bulundu


TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu dış paydaş olarak Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi akreditasyon çalışmalarına katkıda bulundu. Öncelikle Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Handan KÖKSAL başkanlığında üç öğretim elemanı, Öğr. Gör. Yeliz BAYKAL, Öğr. Gör. Evla YÜRÜKLER ve Öğr. Gör. Esin ÇİFTÇİ BİRİNCİBUBAR, 22 Mart 2024 tarihinde bir araya gelerek MÜDEK ziyareti için bir ön hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.

Akreditasyon başvurusunda bulunan Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümleri ziyaret takvimi gereğince, 25 Mart 2024 saat 13.30 ve 13.50 arasında MÜDEK değerlendirme takımı Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret etti. Yüksekokulumuz bu sebeple MÜDEK değerlendirme takım başkanı Prof.Dr. Müjgan ÇULFAZ’ın yönelttiği soruları cevaplandırdı ve Mühendislik Fakültesi Bölümleri ile ilgili İngilizce dil eğitimine dair bilgilendirmede bulundu. Soru yanıt şeklinde gerçekleşen görüşmeye, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hacı Ali GÜLEÇ, Prof. Dr. Handan KÖKSAL, Öğr. Gör. Yeliz BAYKAL, Öğr. Gör. Evla YÜRÜKLER, Öğr. Gör. Esin ÇİFTÇİ BİRİNCİBUBAR ve Öğr. Gör. Buket ÇETİN katılım gösterdi.

İlgili Program için TIKLAYINIZ.
Bu içerik 26.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 89 kez okundu.