2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu I. Ara Sınav için Mazeret Durumu Kabul Edilen ve/veya Edilmeyen Öğrencilerin Listesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi "I. Ara Sınavı"na giremeyen öğrenciler, Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 12 (2) Maddesi uyarınca mazeretlerini belgeleyen dökümanlarla birlikte imzalı mazeret dilekçeleriyle Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü’ne başvurmuşlardır. Bu öğrencilerin mazeret durumu Yüksekokul Yönetim Kurulu tarafından ilgili yönetmeliğe göre değerlendirilmiş ve karara bağlanmıştır.

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu I. Ara Sınavı için Mazeret Durumu Kabul Edilen ve/veya Edilmeyen Öğrencilerin Listesi için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 11.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 156 kez okundu.