2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu ile Oxford University Press (OUP) Eğitim Danışmanları Arasında Toplantı Düzenlendi

28.02.2024 Çarşamba günü saat 13.30'da YDYO Müdürü Prof Dr. Handan Köksal, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Elif Taş İNANIR ve Anabilim Dalı Başkanı Yardımcısı Öğr. Gör. Cevriye Öztürk’ün de katıldığı Oxford University Press (OUP) Eğitim Danışmanı Nafi Özmenek ve Çanakkale Şube Müdürü Ömer Özev ile bir toplantı gerçekleşti.
İçinde bulunulan eğitim döneminde kullanılan kitapların takibi, öğrencilerimize dönem sonunda verilecek bir eğitim seminerinin planlanması, hocalarımıza verilebilecek ekstra destek ve PD çalışmaları ve bir sonraki akademik yıl ile ilgili OUP yetkililerinden talep edilecek unsurlar toplantının ana gündem maddeleriydi. OUP yetkililerine kurumumuza yaptıkları ziyaret ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu içerik 01.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 83 kez okundu.