2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Güleser Korkmazer’in, “Deutsch als Fremdsprache: Konjugationen von starken und unregelmässigen Verben – A1” İsimli Kitabı Yayımlandı


TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Güleser Korkmazer tarafından kaleme alınan ve Paradigma Akademi Yayınevi yayınlarından çıkan  “Deutsch als Fremdsprache:  Konjugationen von starken und unregelmässigen Verben – A1” adlı dil bilgisi kitabı okuyucuyla buluştu.

Öğr. Gör. Dr. Güleser Korkmazer kitap hakkında bilgi vererek “ Almanca öğrenme sürecinde, öğrenmeyi kolaylaştırması maksadıyla hazırlanmış olan kitabımız  ‘A1 dil düzeyinde düzensiz fiillerin çekimleri’ konusunu içermektedir. Söz konusu fiiller aktif tüm zamanları kapsamaktadır. Kitaptaki örnek cümlelerle bu fiillerin anlamları ve çekimleri ile birlikte sözdizimsel olarak da pekiştirilmesi hedeflenmiştir.  Dolayısıyla kitap, A2-B1-B2 gibi dil düzeylerinde de Almanca öğrenen herkese yol gösterecektir. Bu anlamda kitabımız alan yazında ilk olma özelliği taşımaktadır,” dedi.

Resim

Bu içerik 21.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 87 kez okundu.