2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı (25-26 Eylül 2023) Programı ve Sınav Yönergeleri (Güncel)

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı (YSTS) 25-26 Eylül 2023 tarihlerinde yüz yüze yapılacaktır.

♦ Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı (YSTS) Programı için TIKLAYINIZ.

♦ALMANCA, BULGARCA ve İNGİLİZCE B2 (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı” Yazılı Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

♦İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) kuruna yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı” Yazılı Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

♦İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) ile ALMANCA, BULGARCA ve İNGİLİZCE B2 (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı” Sözlü Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 22.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 3249 kez okundu.