2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-2 (12-13 Ekim 2023) ile ilgili Genel Bilgiler, Sınav Takvimi ve Sınav Yönergeleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-2 (YSTS-2) 12
-13 Ekim 2023 tarihlerinde yüz yüze yapılacaktır.

Almanca Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-2 (YSTS-2) Sınavla İlgili Genel Bilgiler ve Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ.
Bulgarca Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-2 (YSTS-2) Sınavla İlgili Genel Bilgiler ve Sınav Takvimi  için TIKLAYINIZ.
İngilizce Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-2 (YSTS-2) Sınavla İlgili Genel Bilgiler ve Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ.

♦ ALMANCA, BULGARCA ve İNGİLİZCE B2 (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-2” Yazılı Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) kuruna yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-2” Yazılı Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) ile ALMANCA, BULGARCA ve İNGİLİZCE B2 (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-2” Sözlü Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.
Bu içerik 03.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1399 kez okundu.