2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3 (31 Ekim - 1 Kasım 2023) Sınıf Listeleri ve Sınav Salonları

♦ Bulgarca Mütercim Tercümanlık (B2 - Bulgarca) Hazırlık Sınıfı  Yabancı Dil  Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3'e Girecek Öğrencilerin Listesi ve Sınav Salonları için TIKLAYINIZ.

♦ Elektrik-Elektronik MühendisliğiMakine Mühendisliği (Örgün) ve Makine Mühendisliği (İÖ) (B1- İngilizce) Hazırlık Sınıfı Yabancı Dil  Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3'e Girecek Öğrencilerin Listesi ve Sınav Salonları için TIKLAYINIZ.

İngilizce Mütercim-Tercümanlık ve İngilizce Öğretmenliği Hazırlık Sınıfı (B2 - İngilizce) Yabancı Dil Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3'e Girecek Öğrencilerin Listesi ve Sınav Salonları için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 31.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 300 kez okundu.