2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3 (31 Ekim-1 Kasım 2023) ile ilgili Genel Bilgiler, Sınav Takvimi ve Sınav Yönergeleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3 (YSTS-3) 31 Ekim
-1 Kasım 2023 tarihlerinde yüz yüze yapılacaktır.

♦ BULGARCA Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3 (YSTS-3) Sınavla İlgili Genel Bilgiler ve Sınav Takvimi  için TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3 (YSTS-3) Sınavla İlgili Genel Bilgiler ve Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ.

BULGARCA  B2 (Mütercim-Tercümanlık Programı) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3” Yazılı Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

İNGİLİZCE B2 (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3” Yazılı Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) kuruna yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3” Yazılı Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.

♦ İNGİLİZCE B1 (Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Örgün ve İkinci Öğretim Bölümleri) ile BULGARCA ve İNGİLİZCE B2 (Öğretmenlik ve Mütercim-Tercümanlık Programları) kurlarına yönelik “Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3” Sözlü Sınav Yönergesi için TIKLAYINIZ.
Bu içerik 27.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 475 kez okundu.