2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden Muaf Olan ve Muaf Olamayan Öğrencilerin Listesi (1)

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden muaf olmak için dilekçe ile Yüksekokulumuza başvuran öğrencilerin belgeleri Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi Muafiyet Komisyonu tarafından incelenmiş olup, muaf olmaya hak kazanan öğrenciler belirlenmiştir.

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden Muaf Olan ve Muaf Olamayan Öğrencilerin Listesi İçin TIKLAYINIZ

• Muaf olamayan öğrenciler ise 2023-2024 Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavına girmelidir.

• Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Almanca/Bulgarca/İngilizce Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı ile ilgili bilgilerin yer aldığı sekme için TIKLAYINIZ.

Bu içerik 21.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 3036 kez okundu.