Afet Farkındalık ve Yangınla Mücadele Eğitimi ile İlgili Duyuru (28 Eylül 2022 Saat 13:00 / Yer: Balkan Kongre Merkezi)

Afet Farkındalık ve Yangınla Mücadele Eğitimi

Ülkemizin Jeolojik, meteorolojik ve topoğrafik yapısı nedeniyle, sıklıkla doğa kaynaklı afetlere maruz kalan bir coğrafyada konumlanmıştır. Bu coğrafyanın doğurduğu sonuçlar neticesinde ülkemiz depremler, heyelanlar, su baskınları, kaya düşmeleri ve çığ gibi çeşitli afetlerle yüz yüze gelmektedir. Karşılaşılacak afetlerle mücadele etmek amacıyla 28 Eylül 2022 saat 13:00 da Balkan Kongre Merkezinde afet farkındalık ile yangınla mücadele eğitimi verilecektir. Öğrencilerimize katılımları sonucunda sertifika verilecektir. Uygun olan öğrencilerimizin Afet Farkındalık ve Yangınla Mücadele Eğitimine katılımı rica olunur.

Sertifikasyon: Etkinliğe katılan öğrenciler etkinlikten sonra YDYO öğrenci işleri birimini etkinliğe katıldıklarına dair mutlaka bilgilendirmelidirler.

Ulaşım: Balkan Kongre Merkezine gidecek araçlar 28 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 12:30’da Yüksekokulumuz binasının önünde hazır bulanacaktır.

Bu içerik 26.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 210 kez okundu.