Almanca Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine Yönelik A2-B1 Düzeyinde Çevrimiçi Almanca Konuşma Kulübü Kurulmuştur

Sevgili Öğrenciler,

Almanca A2-B1 düzeyinde olup, konuşma becerilerini geliştirmek isteyen “Almanca hazırlık sınıfı öğrencileri” için çevrimiçi bir konuşma kulübü kurulmuştur. İletişimsel yöntem ilkelerinin dikkate alındığı kulüp çalışmaları Perşembe günleri saat 13.00- 14.00 arasında Teams üzerinden yapılacaktır.

Her hafta öğrencilerle birlikte bir sohbet konusu belirlenecektir ve konuyla ilgili sorular iki gün önce kulüp yöneticisi tarafından Teams üzerinden paylaşılacaktır. Öğrenciler, kulüp çalışmasına katılmadan önce bu konu ve sorular çerçevesinde ön hazırlık yapmalıdır. Sırası gelen öğrenci konuyla ilgili soruları sözlü olarak cevaplandırarak kulüp çalışmasına katılmış olacaktır. Bu esnada, soru-cevap tekniğinin kullanıldığı diyalog tarzında sohbet de edilebilir. Kulüp çalışmalarının sadece dil yapılarını pekiştirmeye değil, aynı zamanda duyduğunu anlama becerilerini geliştirmeye de katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Öğrenci merkezli olan çevrimiçi Almanca konuşma kulübü Öğr. Gör. Dr. Güleser KORKMAZER tarafından düzenlenmiştir ve yine aynı öğretim elemanı tarafından yönetilecektir.

Almanca Konuşma Kulübü posteri için TIKLAYINIZ

Bu içerik 27.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 423 kez okundu.