Sevgili öğrenciler,

• B1 İngilizce yazma becerilerini geliştirmek isteyenler için bir yazma kulübü kurulmuştur.
  • Kulüp tamamen öğrenci merkezli olarak tasarlanmıştır.
  • Kulüp üyeleri, kulübü organize eden Öğr. Gör. Meltem BAYSAL ÇALIŞKAN ile haftada bir kere buluşup planlama ve durum değerlendirmesi yapacaklardır.
  • İngilizce Yazma kulübü ile ilgili sorunuz olursa öğretim elemanı Meltem BAYSAL ÇALIŞKAN ile meltembaysal@trakya.edu.tr email ya da Microsoft Teams aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.
  • Kulüp üyeliği sınırlı sayıdadır!
  • Öğretim elemanı Meltem BAYSAL ÇALIŞKAN’ın ofisinin kapısındaki ‘Writing Club Member List’ kağıdına ismini yazan ilk 20 öğrenci, kulüp üyeleri olacaktır. Sınırlı sayıda kontenjan olduğu için çok istekli ve kulübün gereklerini yerine getirecek öğrencilerin isim yazmalarını rica ederiz.
  • Kulüp faaliyetleri ölçme ve değerlendirmesi, YDYO derslerinden bağımsız yapılacaktır.
Writing Club poster için TIKLAYINIZ

Öğr. Gör. Meltem BAYSAL ÇALIŞKAN

Bu içerik 21.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 745 kez okundu.