Öğrencilerimize Duyuru!

Sevgili Öğrenciler,

YÖK tarafından 23.03.2020 tarihi itibariyle yükseköğrenimde eğitim öğretime ara verilmiştir. Bu kararın akabinde mevcut Covid-19 salgını sebebiyle 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde yüz yüze eğitimin yapılamayacağı ilan edilmiş ve uzaktan eğitim sistemine (asenkron) geçiş yapılmıştır. Bu gelişmeler doğrultusunda Trakya Üniversitesi E-ders platformuna geçiş yaparak öğrencilerimizin uzaktan derslerini takip etmeleri sağlamıştır.

Yabancı Diller Yüksekokulu’nun tüm ders içeriklerinin sunulduğu bu platformda dersler tüm öğretim elemanları tarafından zamanında yüklenerek siz öğrencilere sunulmaktadır. Yüksekokulu yönetimi olarak sizlerden beklentimiz bu platformda sunulan içerikleri zamanında indirmeniz, gerekli görevleri yerine getirmeniz ve gerektiğinde dersin sorumlusu ile iletişime geçmenizdir. Yönetimin daha sonra belirleyeceği bir sınav durumunda bu ders içeriklerinden sorumlu olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

Sağlıklı günlerde yeniden buluşmak dileğiyle, evde kalın.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü

Bu içerik 20.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1272 kez okundu.