Öğretim Üyesi Dr. Erdem Demiröz YDYO Öğrencilerine Kariyer Konusu Üzerine Seminer Sunumu Yaptı

Yabancı Diller Yüksekokulu’nda hazırlık sınıflarında öğrenim gören İngilizce Öğretmenliği ve İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümü öğrencileri ile kariyer konulu söyleşi yapmak için ‘Gelecek Vadeden Girişimciler 2022’ yarışmasında finale kalmış akademisyen ve üniversitemiz bünyesindeki TEKNOPARK’ta şirketi olan Öğretim Üyesi Dr. Erdem Demiröz davet edildi. Söyleşi öncesi öğrencilerle konuşma becerileri derslerinde kariyer konusu üzerinde durulmuş ve konuyu pekiştirmek ve öğrencilere farklı bakış açıları kazandırmak üzere söyleşi yapılmasına karar verilmiştir. Başarı, eğitim ve kariyer odaklı söyleşide, öğrencilerin eğitim öğretim süreçlerinde ve sonrasında kariyer planlamaları ve oluşturdukları hedeflere ulaşmaları için neler yapmaları gerektiği ile ilgili yol haritası çizilmiştir. Söyleşi sonrası öğrencilerimizden Esra Nur Çakıroğlu ‘Hedeflerimiz konusunda düşünmemiz için gözlerimizi açtı’ ve Rabia Saraç ‘Bize ilham verdi. Kararlarımı daha net alabilirim’ diyerek değerlendirmede bulundular.
ResimResim

Bu içerik 21.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 891 kez okundu.