ORA (Oxford Reading Academy) Okuma Yarışması

Sevgili öğrencilerimiz,

Oxford University Press tarafından bu sene 4üncüsü düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk Üniversitelerarası Kitap Okuma Yarışması olan ORA (Oxford Readers’ Academy) için hazırlıklar tamamlanıp yarışma aşamasına gelindi.
ORA 4, kitap okumanın dil eğitimine ve kişisel gelişime katkısından yola çıkarak genç neslin ilgi alanları ve beklentilerini temel almış, her öğrencimizin yararlanabileceği keyifli bir yarışma ortaya çıkarmıştır. Yarışma süresince katılan öğrencilerin ve moderatör hocaların yararına olduğu düşünülen video serileri de yer alacaktır. Prodüktör-Sunucu İlke Özalp, ‘Hikâye Anlatıcılığı’, ‘Öykü Örmek’, ‘Senaryo ve Öyküleştirme’ ve ‘Kurgu’ konularında hazırlayacağı eğitsel videolar ile yarışma sürecine eğitmen ve jüri olarak katkıda bulunacaktır. Dil öğrenim sürecini daha etkin ve kalıcı hale getirecek olan ‘eleştirel düşünme’ ve ‘yaratıcılık’ gibi becerilerin bu proje için tasarlanmış değerlendirme formu, yarışma içeriği, hazırlanan eğitsel videolar ve ödüller gibi ORA’nın her aşamasında işlendiğini gözlemlemek mümkündür. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen tüm öğrencilerimizin ORA 4 yarışmasına katılımlarından mutluluk duyarız.
ORA 4 ile ilgili katılım şartları, değerlendirme formu, seçim süreci ve ödüller gibi tüm ayrıntılar için TIKLAYINIZ
Bilgilendirme metni için TIKLAYINIZ
Broşür için TIKLAYINIZ
Poster için TIKLAYINIZ
Bu içerik 23.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 498 kez okundu.